Say yes to no stress!

De total bridal, WAT?! Jullie vragen je vast af waar gaat dit over. Dat gaan we jullie haarfijn uitleggen en we nemen jullie mee in de ervaringen van ons geweldige team. Net als dat jullie in het diepe zijn gesprongen, hebben wij dat ook gedaan door te starten als zelfstandig ondernemer. Wij weten als geen ander dat de trouwbranche zo ontzettend groot is en je door de bomen het bos niet meer ziet. En daarom helpen we jou!


Wat maakt ons nou dat geweldige team die een echte toevoeging is voor de dag van jullie leven? We zijn op elkaar ingespeeld, we hebben liefde voor het trouwvak en zijn beroepsgekken wanneer het om bruiloften gaat. Stuk voor stuk zijn we vrouwelijke ondernemers uit het Westerkwartier (Groningen) die vanuit het hart ondernemen en jullie heel graag willen inspireren om de dag van jullie leven onvergetelijk te maken.

Jullie trouwavontuur begint hier. First things first. Je maakt een afspraak voor de total bridal look om op zoek te gaan naar jouw bruidsjurk, we leggen je in de watten als het gaat om haarstyling & make-up, overspoelen we je met de laatste trends op het gebied van bloemen & styling en last but not least voorzien we jou en je bridal team van een smaakexplosie als het gaat om inspiratie voor een sweettable.

Nog even praktisch! We nodigen je uit bij de Bruidswinkel Feliz Novia in Zuidhorn om deze unieke beleving te kunnen ervaren. Je neemt je bridal team mee en de voorpret voor jullie trouwdag kan beginnen. En niet getreurd er wordt ook aan je partner gedacht. Je krijgt een goed gevulde goodiebag mee om thuis nog even na te genieten.

Wie zijn nou eigenlijk die toffe vrouwelijke inspirerende ondernemers?
 Lees hieronder maar even mee.Feliz Novia


Bij ons gaat het om méér dan alleen de jurk. In onze winkel geven we jou een moment van rust in de wervelwind die je ervaart wanneer je gaat trouwen. Met persoonlijke aandacht en expertise vinden wij dé jurk die jou laat stralen. In onze exclusieve, moderne collectie hangen de nieuwste ontwerpen. Wij weten zeker dat jouw droomjurk er tussen hangt!

Madame Laurine

Je gaat trouwen! Wauw, félicitations! Nu wil je een onvergetelijke bruiloft en lijkt een foodtruck je een goed idee, maar wat zijn de mogelijkheden en waar let je op om een goede koffie foodtruck of catering te boeken? Madame Laurine weet raad voor een onvergetelijke bruiloft, mét fantastische koffie, een smaakvolle sweettable, taart, goedgevulde borrelplanken of broodjes. En dat alles geserveerd met een bak vol enthousiasme en een grote glimlach.
A Bientot!

Hairmanifest

Zie je het al voor je… jij in die mooie jurk waar je altijd al over gedroomd hebt?! Of wordt het toch een jumpsuit? Je hebt hier vast al heel goed over nagedacht en heel Pinterest afgespeurd. Maar is het plaatje dan compleet? Nee, natuurlijk niet! Je haar en make-up dat hoort er ook bij. Waar hou je van? Romantisch, bohemian, festival of juist heel chique?
Dan ben je bij Hair Manifest aan het juiste adres! We helpen je graag want, wie wil nou niet de mooiste versie van zichzelf zijn op de mooiste dag van je leven.

Total Bridal look actie:

In totaal 20% korting op de diensten van de leveranciers van de Total Bridal Look
(5% bij iedere leverancier)

De regels zijn als volgt:

 Je dient de leveranciers in te zetten op jouw trouwdag
 De korting is niet geldig op diensten van de leveranciers die bijdragen aan andere momenten
Op basis van beschikbaarheid
De maximale korting op een jurk bedraag €75 euro
De korting geldt allen alleen voor bruidsmake-up en bruidshaar voor de bruid
Bovenstaande is geldig voor bruiloften in 2024


Hup en nu, gauw je inschrijven voor de Total Bridal Look. Voor je het weet is de agenda vol. Check met regelmaat de , socials of stuur een berichtje om altijd up 2 date te blijven van onze agenda. Deze trouwfreaks zien je heel graag!


x