Bruiloft decoratie huren

Ontdek het assortiment

Op jullie grote dag moet het totaalplaatje kloppen. Van het trouwbord, de tafelsetting, tot aan de trouwboog. Door mijn bruiloft decoratie te huren, ben je in één keer klaar en weet je zeker dat het bij elkaar past!

Geef jullie bruiloft de uitstraling die jullie voor ogen hebben.

Let op: bruiloft decoratie huren is enkel mogelijk wanneer er ook bloemstyling afgenomen wordt.

Welke bruiloft decoratie kunnen jullie huren?

Assortiment bruiloft decoratie

Neem contact op

Tafeldecoratie en servies

Verlichting zoals lichtletters, waxinelichtjes, ...

Een backdrop voor een mooie achtergrond, trouwbord, ...

Meubilair zoals een trouwbankje of stoelen voor de ceremonie

En nog zo veel meer! Neem contact met me op voor alle decoratie.

Droogbloemen, vazen, zuilen, ...

Henderika

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en hebben ook erg veel complimenten gekregen van onze gasten. Kortom, echt een aanrader!

Meyke & elko

Wil je prachtige bloemen, leuke styling en goede service voor een goede prijs? Dan raden we Ingrid zeker aan! Ze heeft onze dag nog mooier gemaakt. 

Arend & Tjisje

Ingrid luisterde echt naar wat wij wilden. Ze gaf ons een vertrouwd gevoel, wat ons echt het gevoel gaf dat we het los konden laten. Ze weet wat ze doet. Dikke duim voor jou.

FAQ

Wat leuk dat jullie interesse hebben! Ik heb geen prijzenlijst, omdat alle bloemen, styling en decoratie op maat is. Laat me vooral weten waarin jullie zijn geïnteresseerd en dan kom ik zo snel mogelijk bij jullie terug met meer informatie.

3. We willen graag decoratie huren voor onze bruiloft. Heb je een prijzenlijst die we kunnen bekijken?

Ik bied van alles aan! Van een bijpassend trouwbankje, verlichting, tafeldecoratie, tot aan zuilen. Bekijk meer en/of neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

2. Wat voor bruiloft decoratie bied je aan?

Nee, dat is niet mogelijk. Met mijn bloemen, styling én decoratie wil ik er juist voor zorgen dat jullie bruiloft een mooi geheel vormt. Daarom kies ik ervoor om alleen decoratie te verhuren in combinatie met mijn bloemwerk, zoals trouwboeketten en een backdrop bloemstuk.

1. Wij hebben geen bloemen of andere styling (meer) nodig voor onze bruiloft. Kunnen we bij jou los de decoratie huren?

Neem contact op

Welke decoratie ontbreekt nog op jullie bruiloft?

Huur decoratie voor jullie bruiloft, zodat de setting compleet is! Willen jullie misschien (ook) een mooie fotoshoot organiseren in mijn bloementuin? Ook dat is mogelijk. Stuur me vooral een berichtje en dan maken we even kennis.