Bloemist & stylist voor jullie bruiloft

Hi, ik ben Ingrid

Wanneer een bruidspaar bij mij komt voor bloemen en styling maak ik nog steeds elke keer een vreugdesprongetje, want je maakt mij niet blijer dan wanneer ik met bloemen bezig mag zijn. Ik kweek ze in mijn eigen bloementuin en koop ze zorgvuldig in, zodat ik zeker weet dat de kwaliteit goed is en jullie er lang van kunnen genieten!

Voor mij ligt de uitdaging in het uitkiezen van de juiste bloemen, zodat ze bij jullie als persoon passen én bij het thema van de bruiloft. Want bruiloft bloemen zijn niet zomaar bloemen; ik zie ze als sieraad, als afspiegeling van jullie bijzondere dag.

Met mijn bloemen en styling zorg ik voor een unieke setting op jullie bruiloft

OVER MIJ

ONTDEK mijn aanbod

Ik ben altijd al gek geweest op bloemen en mijn favoriete bloem is de dahlia. Dit was ook de favoriet van mijn oma en zij was ook vaak te vinden in de tuin. Misschien weet je het al, maar de dahlia heeft heel veel zorg en liefde nodig om te kunnen groeien en bloeien. En als ie dan eenmaal staat, wauw. Ik word daar zo blij van!

En dat gevoel wil ik jou ook geven met mijn bruiloft bloemen en styling. Bloemen hebben allemaal hun eigen zorg en liefde nodig en ik combineer ze op zo’n manier dat het een bijzonder trouwboeket of speciale corsage wordt. Want iedereen is uniek en elke bloem is anders, net zoals mijn creaties. Wat mag ik voor jou doen?

Waarom ik ben begonnen met bruiloft bloemen en styling 

Wendy

Ons trouwfeest was prachtig aangekleed dankzij a la Hamminga! Ingrid is echt een topper met passie voor het vak. Super fijne communicatie ook en alles was perfect geregeld. Superfijn bij al een genoeg spannende dag! Wij raden a la Hamminga daarom zeker aan!

"Ingrid is echt een topper met passie voor het vak"

vakantie in eigen land

op reis

natuur

stad

winter

zomer

droogbloemen

echte bloemen

This or that

leer me kennen

NEEM CONTACT OP

Neem vrijblijvend contact met me op om even kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar bloemen, styling en decoratie verhuur voor jullie bruiloft?